Вече четвърти ден екипите на община, ИАРА, полиция, горско, издирват

...
Вече четвърти ден екипите на община, ИАРА, полиция, горско, издирват
Коментари Харесай

Кметът призова собствениците на модерни лодки да помогнат в издирването на двамата рибари

" Вече четвърти ден екипите на община, ИАРА, полиция, горско, търсят в Мандра, за жалост без резултат, двамата риболовци. Момчетата работят при изключително сложни метеорологични условия, само че издирването би трябвало да продължи! Независимо от песимистичните прогнози. Днес осигурихме още един сонар, който сега се инсталира на общинската лодка и на следващия ден ще обследва дъното на езерото ", това заяви кметът на Бургас Димитър Николов, съобщи кореспондент на Burgas24.bg .

" Призовавам притежателите на съвременни лодки с уместно сонарно съоръжение да подкрепят екипите ни, включени в издирването! Всяка профилирана помощ ще е скъпа! Звънете на тел. 112 или на дежурните телефони на Община Бургас- 056841560 или 056907218!

И още нещо: В интернет попаднах на мнения, наричащи изчезналите риболовци с какви ли не квалификации. Бих помолил тези, които не могат да оказват помощ, най-малко да бъдат по-разбиращи и щадящи възприятията на околните и напъните на екипите по търсене. Касае се за ориста на хора и деликатността е най-малкото изискване за човещина ", споделя още той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР