Вече бившият футболист на Арда Пламен Крумов, който разтрогна своя

...
Вече бившият футболист на Арда Пламен Крумов, който разтрогна своя
Коментари Харесай

Пламен Крумов: Мисията завършена - така наричам престоя ми в Арда

Вече някогашният футболист на Арда Пламен Крумов, който разтрогна своя контракт с клуба по взаимно единодушие, употребява клубния уебсайт с цел да изкаже своята признателност. Той благодари на всички ръководители, треньори, футболисти, администрация и почитатели, с които той е бил дружно през последните 4 години.

Ето какво написа Крумов:

" Мисията приключена - по този начин назовавам престоя ми в Арда Кърджали. Престой, който стартира тъкмо преди 4 години, сега е на пауза, а не се знае по кое време ще приключи. За мнозина беше огромна изненада и доста ненадейно моето идване тук във " В " група, само че за мен това беше едно огромно предизвикателство и ПРИЯТЕЛСКА задача!!!

Мисията беше " А " група, а предизвикването беше пътят. С доста труд, ХАРАКТЕР, мощ, нерви, ограничения, воля и взаимни отстъпки успяхме да преизпълним начертания проект!!!

ИСТОРИЧЕСКИ ПОХОД - В, Б, А група. Финал за купата на България - за жалост не успяхме да я докараме в Кърджали! Класиране за европейските клубни шампионати - Лига на Конференциите!!!

Разбира се, това стана с работа в екип, със супер обединен колектив, с едни страхотни футболисти, с доста положителни треньори, ръководители и спомагателен личен състав, за който каквото и да напиша ще е малко!!!

През тези години по пътя ни към задачата имах удоволствието да играя с доста футболисти, които не познавах преди този момент, а също и с играчи, потвърдили се в професионалния футбол у нас и в чужбина, и желая да им благодаря на всички тях за взаимната ни работа.

Като капитан на Арда Кърджали постоянно съм се стремял да бъда за образец както на терена, по този начин и отвън него!!! Много пъти съм бил непоколебим, повишавал съм звук и съм се карал на по-младите ми сътрудници, само че всичко това е било за богатството на тима и за тяхно положително. Винаги съм бил пряк и почтен за всичко с всеки, макар че тази моя линия доста пъти ми е носила негативи, само че аз се споделям Пламен Крумов и това е моят метод.

Като за край желая да благодаря на хората - основни виновници за това, аз да се озова в Кърджали.

Семейство Пешеви, БЛАГОДАРЯ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) - задачата изпълнена!

Елин Топузаков- треньор, който дава неповторимо почитание към всички играчи- БЛАГОДАРЯ ТИ!

Благодаря на всички почитатели на Арда за поддръжката през тези години! Благодаря на всички кърджалийци за топлото посрещане. Тук открих другари, които в никакъв случай няма да не помни и ще са част от моя живот където и да съм.

ВСИЧКО ОСТАНАЛО Е ИСТОРИЯ ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР