Вече 11 вечери 50-тина млади здрави мъже с бейзболни шапки,

...
Вече 11 вечери 50-тина млади здрави мъже с бейзболни шапки,
Коментари Харесай

Дебилизмът на БТВ и Нова - как дезинформират обществото с цел дестабилизация на управлението


Вече 11 вечери 50-тина млади здрави мъже с бейзболни шапки, черни якета с качулки и девойки към тях блокират центъра на София. Всяка вечер към 19.00 ч. те се събират пред Министерски съвет и чакат директното включване на малките екрани, с цел да ги покажат, че са там.

Програмата им продължава с вечерна разходка с крясъци "оставка " по централните софийски булеварди в час пик, под защитата на полицията и съпроводени от камерите на медиите. И всяка вечер с дебилска непримиримост новините на БТВ и Нова стартират с откъс: "Поредна вечер майки на деца с увреждания стачкуват в София с искане за оставката на вицепремиера Валери Симеонов ".

От предаваните фрагменти хората виждат, че майки, хеле пък деца, на тези манифестации няма. Те се отдръпнаха още първоначално, когато схванаха, че настояванията са им задоволени и, че политически партии и лица употребяват техните обществени претенции за политически цели.

Дали митингите се подхранват от Слави Трифонов, Българска социалистическа партия, "Протестна мрежа " или "Демократична България " също към този момент няма значение. Ако не едните, то другите са там.

Важното е, че БТВ и Нова не престават да заблуждават съзнателно, че митингът е на майки на деца с увреждания, а не както е в действителност - антиправителствената акция за събаряне кабинета на Бойко Борисов. Съдейки по мненията в обществената мрежа, хората схванаха за тази имитация и че двете медии и техните менторите взимат страна за дестабилизиране на ръководството.

Защо го вършат, те най добре си знаят. Но факт е, че и двете са в развой на продажба и разнообразни лобита се борят да ги придобият и с това и въздействие в страната.

Всички знаят по какъв начин Борисов се преценява с медиите и това е опция да му се влияе или да се разправят с него и ръководещата коалиция. Дали ще съумеят не е ясно само че факт е, че не престават по този сюжет.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР