Вдовицата Виолета от Фермата“ продължава щурма си към футболиста Алек,

...
Вдовицата Виолета от Фермата“ продължава щурма си към футболиста Алек,
Коментари Харесай

Любовен триъгълник: Вдовицата във „Фермата“ прави интрига, разделя влюбените Виолета и Алек

Вдовицата Виолета от „ Фермата “ продължава щурма си към футболиста Алек, който е бясно влюбен в най-близката й жена в риалитито – гимнастичката Валерия. Любовният триъгълник се точи от седмици, само че довечера русото прелъщение включи в играта с терзанията на двамата влюбени и взе да работи на правилото „ разделяй и владей “. Вили първо влезе в ролята на най-хубавата другарка на все по-тъжния от пренебрежението на Валерия Алек. Дори след спонтанната женитба сред двамата, гимнастичката бяга от целувките му, което го докарва до полуда.

Типично по женски, загрижената за психическото му положение Вили го посъветва да се отдръпне от Валерия, тъй като тя не знае какво желае, а и има комплицирани взаимоотношения с мъж отвън шоуто, който на всичкото от горната страна е и прочут. „ Аз съм малко пристрастна, тъй като доста те одобрявам като човек и не го укривам.

Знам, че ще си ми другар и като излезем отсам. Не би трябвало да се разконцентрираш поради възприятията си “, посъветва го „ кумичката “ на двойката. А по-късно изнесе лекция и на Валерия, която се оплака, че не може да търпи непрестанното отнемане и целувки на Алек. „ Ами ти по какъв начин мислиш, че ще е на открито? Говори с него, кажи му “, изигра двойна игра Вили.

Тя обаче се оказа видна за останалите фермери, които взеха да я назовават ремарке и гюле поради непрекъснатата й интервенция в любовния романс.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР