Вдовицата на създателя на списанието Плейбой Хю Хефнър Кристъл Хефнър

...
Вдовицата на създателя на списанието Плейбой Хю Хефнър Кристъл Хефнър
Коментари Харесай

Вдовицата на Хю Хефнър: Мухълът в имението на Плейбой ме разболя, то прилича на сметище

Вдовицата на основателя на списанието Плейбой Хю Хефнър Кристъл Хефнър разкри, че имението, в което са се провеждали известните празненства, в действителност е било покрито в плесен. Моделката, страдаща от лаймска болест, показа, че кръвните й проучвания сочат, че точно приемът на плесен се е отразил на здравето й. 

 

Кристъл споделя, че когато за първи път посетила имението, била впечатлена от мястото, само че доста бързо почнала да открива дефекти, както в имението, което въплащавало духа на Плейбой, по този начин и в мъжа, основал империята върху полова фикция. 

 

След първата й нощ, тя направила обиколка из имението и почнала да вижда пукнатините, предава People.

 

Кристъл разказва хлътналите всекидневни с техните кадифени дивани, пухени килими, стъклени полилеи и стени с дървена ламперия. " Всичко изглеждаше скъпо, само че малко износено. Беше като капсула на времето от 70-те ", написа тя в записките си. 

 

" В началото не изглеждаше толкоз неприятно да живееш в имение. Това беше хубав британски дом на Тюдорите ", показва Кристъл. „ Но с течение на времето разбрах, че мястото не се почиства и има плесен. Имението стартира да ми наподобява занемарено и мърляво. "  

 

След това в дома се е появил зоопарк, в който хората могли да видят екзотични животни. " Беше цялостно с маймуни в кафези и пауни, които скитаха в близост ", споделя Кристъл. По думите й от стаята си е чувала звуците им, които наподобявали умиращи котки или крещящи дами. „ Дори със затворен прозорец, можех да чуя тъжните им гласове ", споделя тя. 

 

Мъжът й даже е държал клетка за птици в банята си, в която постоянно е имало две влюбени птици. " Не същите влюбени птици, тъй като продължаваха да умират и да бъдат сменени. ", прецизира Хефнър.

„ Всичко беше заблуда ", заключва вдовицата. „ Честно казано, даже не знам дали в миналото съм била щастлива там. "  

 

Кристъл се пробвала да почисти имението откакто Хефнър й разрешил. „ Всичко беше мухлясало и прашно - имението приличаше на бунище ", споделя тя.

 

Кристъл към този момент не била младата жена, която се възхищавала на картините и сувенирите, които видяла при първото си посещаване. Тя схванала, че всичко е единствено фасада.

 

„ Оригиналните картини на Пикасо и Джаксън Полък, на които бях толкоз възхитена от първата си нощ, в действителност не бяха същински ", написа тя. „ Къщата беше продадена и на Хеф просто му беше разрешено да живее там до края на живота си. "

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР