Вдовицата на руския опозиционен лидер Алексей Навални призова руснаците да

...
Вдовицата на руския опозиционен лидер Алексей Навални призова руснаците да
Коментари Харесай

Юлия Навална призова руснаците да протестират срещу Путин в изборния ден

В довицата на съветския опозиционен водач Алексей Навални прикани руснаците да стачкуват в деня на изборите против Владимир Путин, като образуват дълги опашки пред изборните секции.

(*Вижте във видеото: Стотици руснаци занесоха цветя на гроба на Алексей Навални)

„ Трябва да отидем до изборната секция в един ден и в един час: 17 март в 12:00 ч. Какво да вършим по-късно? Можете да изберете. Можете да гласувате за всеки претендент, с изключение на за Путин. Можете извършите бюлетините си невалидни. Можете да напишете „ Навални ” с огромни букви ", сподели Юлия Навална.

Тя даде обещание да продължи делото на брачна половинка си и да се опълчва на Кремъл след гибелта на видния опозиционер предишния месец в арктическа затворническа колония.

Във видеоклип, оповестен в YouTube, Навална поддържа самодейността за опит за претоварване на изборните секции по време на общонационалното гласоподаване този месец, на което Путин би трябвало да си обезпечи нов шестгодишен мандат като президент.

Вдовицата дефинира изборите, които ще се проведат 15-17 март, като " подправени " и съобщи, че е явно, че Путин ще " реализира какъвто си желае резултат ".

Навална съобщи, че се е обнадеждила от хилядите хора, които са посетили гроба на мъжа ѝ с цветя след погребението му на 1 март.

Наричайки ги " най-смелите и почтени хора в нашата страна ", тя съобщи, че тази поддръжка потвърждава, че в Русия има забележителна съпротива на Кремъл.

" Ние сме доста и сме мощни ", сподели тя.

Преди седмица Навална държа тирада пред евродепутатите в Страсбург. " Ще направя всичко, с цел да сбъдна фантазията на Алексей Навални за Русия на бъдещето ", сподели тогава тя. И прикани Европейски Съюз да работи с десетките милиони руснаци, които са против войната в Украйна и съветския президент Владимир Путин. " Ако желаете да успехите Путин, би трябвало да бъдете изобретателни, да не бъдете скучни. Путин няма да се засегне от резолюции и наказания ", настоя Навална.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР