Вдовицата на покойния руски дисидент Алексей Навални предупреди, че руският

...
Вдовицата на покойния руски дисидент Алексей Навални предупреди, че руският
Коментари Харесай

Юлия Навалная: Путин е непредсказуем, може да използва ядрено оръжие

Вдовицата на починалия съветски отстъпник Алексей Навални предизвести, че съветският президент Владимир Путин е непредсказуем и по думите ѝ не е изключено той да употребява нуклеарно оръжие в даден миг. " Не знаем какво да чакаме от него. Вероятно той ще го направи ", сподели тя в изявление за ДПА.

Снимка: Ройтерс

Юлия Навална съпостави въпроса с нахлуването на Русия в Украйна, като съобщи, че тогава не е очаквала Путин да нападна, поради мощните връзки сред двете страни. " Но той реши да го направи. Той плаши хората, държи ги в боязън. Никой не знае какво ще направи Путин по-късно ", сподели тя.

Путин стартира пълномащабна инвазия в Украйна през февруари 2022 година, откакто през 2014 година нелегално окупира Крим.

Семейство Навални бяха най-изявените опозиционни деятели в Русия в продължение на доста години.

Снимка: Ройтерс

Навални, дълготраен и неприкрит съперник на Путин, умря в затворнически лагер в Полярния кръг в Сибир на 16 февруари, написа Българска телеграфна агенция. Не е открито по самостоятелен път дали 47-годишният Навални е умрял по натурален път, както е посочено в смъртния му акт. Привържениците му обаче настояват, че е бил погубен.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР