Вдовицата на Иван Славков – Валя е новодомка в просторен

...
Вдовицата на Иван Славков – Валя е новодомка в просторен
Коментари Харесай

Вдовицата на Батето профука близо милион за топ имот в центъра на София

Вдовицата на Иван Славков – Валя е новодомка в необятен апартамент в най-скъпия регион на София – към Докторския монумент. Тя е купила жилището от 120 кв.м. преди близо година на дребна и тиха уличка, пресечка на „ Оборище “. Имотите тук вървят към 3500 евро на квадрат и по груби калкулации Валя е броила към 840 000 лв.. Като се прибавят ремонта и обзавеждането, което съгласно осведомени е много стилно, цената набъбва до милион, написа Галерия.

Просторното жилище тя си купи от продажбата на фамилната й къща с Батето на ул. „ Омуртаг “, тъй като не може да я стопанисва . Парите от парцела си подели със сина на Иван Славков – Тодор. Вдовицата на Батето към този момент е пенсионерка, като преди време продаде бинеса си с центрове за източна медицина.

Валя Славкова е дете на посланик и е родена в Рим, където живее до 6-годишна възраст. След това учи в Мексико и Аржентина и се прибира в България в края на четвърти клас. По времето на соца става манекенка в известната по това време фешън къща „ Валентина “. Дефилира по стилните сцени 10 години. Първият й брачен партньор е артистът Ники Сотиров, от който има щерка Ния. В момента тя прави кариера на психолог в Стокхолм. С Иван Славков се срещат през 1994 година на премиера на филм на Хачо Бояджиев.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР