Вдъхновеният от класическата приказна история на Ернст Хофман от 1916

...
Вдъхновеният от класическата приказна история на Ернст Хофман от 1916
Коментари Харесай

Лешникотрошачката и четирите кралства се хареса най-много на българските зрители

Вдъхновеният от класическата приказна история на Ернст Хофман от 1916 година - "Лешникотрошачката и четирите кралства " е най-гледаният филм след предишният уикенд, сочат систематизираните данни от киносалоните.

Триизмерната история за момиче, пренесено в магическия свят от мишките на тавана й, е гледана от 18 176 фенове и има 189 636 лв. доходи за първите три дни у нас.

На втора позиция е биографичната драма "Бохемска рапсодия ". Историята на Фреди Меркюри от основаването на "Куин " до огромния благотворителен концерт през 1985 година, е към този момент 10 дни на екраните у нас и за това време са я гледали 48 324 фенове и има 472 956 лв. доходи.

Трета позиция е за екшъна "Венъм " по комиксите на "Марвел " от 80-те и 90-те години на предишния век. Том Харди в основната роля на суперзлодея, който би трябвало да се срещне със Спайдърмен, е гледан от към този момент 126 070 фенове и има 1 377 949 лв. доходи от билетите им за месец и половина у нас.

На четвърто място е "Мистерията на къщата с часовника ", основан на детския разказ от 70-те години на предишния век от Джон Белеърс. Случващото се с дребния Луис след преместването при чичо му Джонатан в омагьосана къща е към този момент четвърта седмица на екраните у нас и за това време е гледано от 43 031 фенове и събира 363 243 лв. от билетите им.

Пето място е за анимацията "Луис и извънземните ". Немският филм за младежа Луис, който се сприятелява с три извънземни същества, блъснали се в постройката, в която живее, е гледан от 16 973 фенове и има 167 351 лв. доходи за трите седмици у нас.

На шеста позиция измежду най-гледаните филми у нас е втората премиера от предишния уикенд - "Момичето в паяжината ", основан по книгата "Това, което не ни убива " на шведския създател Давид Лагеркранц и продължение на поредицата "Милениум ". Новата история за Лисбет Саландер и журналиста Макаел Бломквист е гледана към този момент от 2 835 фенове и има 26 837 лв. от билетите им за първите три дни у нас.

На седмо място е екшънът "Унищожителят " по книгата на Джордж Уолъс и Дон Кийт. Историята за спасяването на съветския президент при опит за прелом, от страна на екип на американска подводница и група военноморски тюлени, снимана у нас и във Англия, е гледана от 16 413 фенове и има 148 306 лв. доходи за трите седмици у нас.

Осмо място в топ 10 е за музикалния "Роди се звезда " с Лейди Гага и Брадли Купър в основните функции. Третият по ред римейк на едноименния филм от 30-те години на предишния век, който споделя за млада звезда, подкрепена от музикант в края на кариерата, е гледан от 31 666 фенове и има 295 749 лв. доходи за месец и половина на екраните у нас.

Девето място е за анимацията "Уийли ". Надпреварата сред някогашната спортна кола Уийли и мощният ТИРанин е гледана от 5 864 фенове и има 53 935 лв. доходи за двете седмици у нас.

Десето място заема анимацията "Малката стъпка ". За седем седмици по екраните у нас историята на йетито Миго и индивидът Пърси, в която двамата се пробват да съберат двата живеещи наоколо светове, е гледана от 67 977 фенове и има 629 484 лв. доходи от билетите им.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР