Вчера започнаха снимките на атрактивното риалити Игри на волята: България.

...
Вчера започнаха снимките на атрактивното риалити Игри на волята: България.
Коментари Харесай

Игри на волята се завръща с четвърти сезон

Вчера започнаха фотосите на атрактивното риалити Игри на волята: България. Първите снимани фрагменти по традиция разкриват хубостта на българското Черноморие наоколо до Царево. Водещи и тази година са  актьорите Ралица Паскалева и Димо Алексиев, които още веднъж ще преведат участниците през борбите и ще проследят техните взаимоотношения. В четвъртия сезон на предаването

Димо още веднъж ще влезе в ролята на коментатор на Арената в зрелищните и оспорвани борби, през които ще преминат участниците. " Определено този сезон сме подготвили нещо необикновено. Игрите са доста огромни, изпипани до последния подробност и несъмнено, направени по този начин, че да съумеят да затруднят невероятните ни участници.

Много са сложни и комплицирани и изискват разнообразни умения, тъй че съм сигурен, че борбата за успеха ще е повече от оспорвана ”, показа той. Игри на волята: България още веднъж ще покаже едни от най-красивите и магични местности по Южното Черноморие. Арената ще предложи на феновете нови завършения и още по-епични борби от септември в ефира на Нова.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР