Вчера Xiaomi проведе събитие, на което освен, че представи нови

...
Вчера Xiaomi проведе събитие, на което освен, че представи нови
Коментари Харесай

Xiaomi разкри скрийншоти на MIUI 15 – ето какво да очаквате

Вчера Xiaomi организира събитие, на което с изключение на, че показа нови забавни артикули като сгъваемият смарт телефон Mix Fold 3, показа и вълнуващи вести за идната актуализация MIUI 15. Сред известията също беше това, че Redmi K60 Ultra ще бъде първото устройство, което ще получи MIUI 15. Redmi K60 Ultra притегли вниманието на софтуерните запалянковци с помощта на впечатляващите си спецификации и характерности. Той може да се похвали с висока продуктивност и замайващ екран. Това го прави идеалното устройство за демонстриране на опциите на MIUI 15.

Фактът, че Redmi K60 Ultra ще е първото устройство, което ще получи MIUI 15 е доказателство за неговата значимост в продуктовата гама на Xiaomi. Този ход акцентира уговорката на Xiaomi да поддържа своите устройства в настоящо положение и да дава на потребителите най-новите софтуерни усъвършенствания, които да допълват хардуерните достижения на устройствата.

Със всяка последваща итерация на MIUI Xiaomi вкарва нови функционалности, оптимизации и усъвършенствания, с цел да усъвършенства удовлетворението на потребителите и продуктивността на устройствата. Очаква се MIUI 15 да продължи тази наклонност, като внесе голям брой усъвършенствания в потребителския интерфейс, функционалността и цялостното потребителско преживяване.

Въпреки, че точните детайлности за MIUI 15 към момента не са известни, оповестяването на предстоящото му стартиране през декември към този момент провокира неспокойствие измежду потребителите на Xiaomi. Тъй като марката дава приоритет на обезпечаването на комфортно за потребителите преживяване, MIUI 15 евентуално ще усъвършенства съществуващите функционалности и вероятно ще вкара нови.

Графикът за стартиране на MIUI 15 през декември е в сходство с традицията на Xiaomi за годишни актуализации. Освен това компанията нормално разкрива огромни актуализации на MIUI към края на годината, предоставяйки на потребителите нови функционалности и усъвършенствания, с цел да подобрят своите устройства по време на празничния сезон.

Някои от главните характерности на MIUI 15 включват:

Нов дизайн: MIUI 15 ще разполага с нов образен дизайн, който е основан на дизайнерския език Material You на Гугъл. Този дизайн е по-модерен и минималистичен, с акцент върху простотата и яснотата. Потребителите ще могат да персонализират външния тип на устройството си, с цел да подхожда на персоналния им жанр, като избират от огромно многообразие от разнообразни тематики и тапети. Подобрена продуктивност: MIUI 15 е планиран по този начин, че да предлага усъвършенствана продуктивност спрямо предходната си версия. Това включва усъвършенстван живот на батерията, по-бързо зареждане на приложенията и по-плавни анимации. MIUI 15 включва и редица нови функционалности, които ще оказват помощ на потребителите да ръководят потреблението на батерията си, като да вземем за пример нов режим за икономисване на батерията и нов екран на мощността на приложенията. Нови функционалности за дискретност: MIUI 15 включва редица нови функционалности за отбрана на персоналните данни, с цел да отбрани данните на потребителите. Това включва табло за дискретност, което разрешава на потребителите да виждат кои приложения имат достъп до техните данни, ново вместилище за дискретност, което може да се употребява за запазване на поверителни файлове и ново приложение, което може да сканира за злотворен програмен продукт и други закани. Подобрена продуктивност при гейминг: MIUI 15 включва редица нови функционалности за възстановяване на гейминг преживяването. Това включва поддръжка на HDR игри, тактилна противоположна връзка и нов „ турбо режим “ за игри. Турбо режимът за игри усъвършенства продуктивността на устройството по време на игри и дава редица други функционалности за възстановяване на гейминг преживяването, като да вземем за пример режим на продуктивност, запис на екрана и функционалност за мрежово ускоряване. Нови функционалности за нараснала работливост: MIUI 15 включва редица нови функционалности за работливост, които оказват помощ на потребителите да правят разнообразни неща. Това включва нов файлов управител, ново приложение за водене на бележки и нов екранен диктофон. Файловият управител разрешава на потребителите елементарно да ръководят файловете си, а приложението за водене на бележки разрешава на потребителите бързо и елементарно да си водят бележки. Екранният рекордер разрешава на потребителите да записват елементарно екрана си за презентации или уроци.

MIUI 15 е явен знак, че Xiaomi се стреми да даде на потребителите си допустимо най-хубавото преживяване. Компанията се е вслушала в отзивите на потребителите и е направила редица усъвършенствания, които сигурно ще получат необятно утвърждение. Новите функционалности за дискретност също по този начин са знак, че Xiaomi се отнася съществено към отбраната на персоналните данни и е ясно, че Xiaomi е ангажирана със отбраната на персоналните данни на своите консуматори. Новият потребителски интерфейс е значимо усъвършенстване и сигурно ще окаже доста въздействие върху пазара. Xiaomi е един от най-популярните производители на смарт телефони в света и MIUI 15 сигурно ще бъде известен избор за потребителите, които търсят ново преживяване с Android.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР