Вчера видях море от хора. Много плакахме, защото имахме нужда

...
Вчера видях море от хора. Много плакахме, защото имахме нужда
Коментари Харесай

Близка на пострадалото в Стара Загора момиче също получила заплахи за живота си

„ Вчера видях море от хора. Много плакахме, тъй като имахме потребност да знаем, че не сме сами. Борбата е доста мъчно и осъзнаваме, че занапред ще става по-трудна ”, сподели дамата.

 

Тя изрази терзание, че лицето, което я е заплашвало, към този момент е пуснато на независимост. Моника сигнализира, че я е боязън и не излиза от у дома сама.

 

„ Категорично считам, че в случай че не бяха медиите, институциите нямаше да ускорят своята работа. Видяхме какво се случи за един месец – едно огромно нищо ”, съобщи тя. Близката до фамилията прикани да не се съди за един мъж по външния му тип и да не се жигосват мъжете с татуировки.

 

Припомняме, че хиляди се включиха в демонстрации в поддръжка на 18-годишното момиче, нарязано с макетно ножче, в цялата страна.

 

Възмущението на жителите против насилието обхвана десетки градове. На централните площади или пред правосъдните покои в цялата страна хората показаха поддръжка към фамилията на момичето, противоречие с правосъдната система в страната и възприятието за безотговорност към сходни действия.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР