Вчера вечерта Андреа трябваше да има участие в известен нощен

...
Вчера вечерта Андреа трябваше да има участие в известен нощен
Коментари Харесай

След скандалите с Кобрата! Нещо ужасно сполетя Андреа, подоз...

Вчера вечерта Андреа трябваше да има присъединяване в прочут нощен клуб в Студентки град, само че в последния миг не се появи на сцената. Причината за нейното неявяване е много тревожна и несъмнено съумя да тормози почитателите й. 

От достоверни източници от клуба научихме, че Андреа се е натровила с храна и това е повода да си анулира присъединяване в 20 часа вечерта, едвам четири часа преди самата изява. Но до нас доближиха и други изказвания за положението на русокоската и аргументите, довели до насилственото отсрочване на присъединяване й, които са свързани с някогашната й половинка Кубрат Пулев. 



Припомняме, че преди броени дни певицата унищожи с думи боксьора, изваждайки на бял свят персонални секрети. Андреа за първи път разкри за извънбрачното дете на Кобрата и по какъв начин е желал да направи деца на доста дами. Думите й сигурно са жегнали Пулев, който е прочут със сприхавия си темперамент и нападателно държание. 

След неочакваното отсрочване на присъединяване на Андреа в столичния клуб стартира да се шушука из светските среди, че пребита от някогашната си половинка. Дали това е по този начин - можем единствено да гадаем. Интересното е, че Андреа не оповести в обществените мрежи това, че няма да се появи на сцената на столичния клуб и че заради някакви аргументи се постанова да откаже да пее. 

От заведението пък обявиха пред последователите  си в мрежата, че заради независещи от тях аргументи присъединяване на Андреа се мести на друга дата в бъдеще. На нейно място пък незабавно бе уговорена колежката й Магда, с цел да не разочароват хората, които евентуално не са разбрали за измененията при Андреа в последния миг.

Твърде е евентуално Андреа да има и други здравословни проблеми, защото на последното си присъединяване в петък във Враца се появи с превръзка на едната си ръка. Всички се чудят какво крие Андреа на китката си и какво я е сполетяло. Все отново пое присъединяване си, само че два дни по-късно нещата са се влошили, написа show.blitz.bg.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР