Вчера в киносалоните на Cinema Сити в цялата страна бе

...
Вчера в киносалоните на Cinema Сити в цялата страна бе
Коментари Харесай

След лудницата в пловдивски мол: Добра идея, но с изключително ужасно изпълнение

Вчера в киносалоните на Cinema Сити в цялата страна бе същинска лудница. Причината е, че по случай Деня на киното всички билети бяха на цена от 4,50 лв., в това число и тези прожекции за IMAX и 4DX.
В „ Мол Пловдив “ безусловно имаше стотици, които желаеха да се възпозлват от промоционалната цена. Целият трети етаж на най-стария пловдивски мол бе задръстен от кино фенове. Средно меню с пуканки също бе на цена от 4,50 лв..
Редовните цени на билетите за 2D филми са 14 лв., 3D – 16 лв. + 2 лв. за очила, тези филми с 4DX и 4DX 3D СА сред 20 и 24 лв..
По касите на обекта се образуваха големи опашки, на които се чакаше, изключително във вечерните прожекции, най-малко по 30-40 минути.
Дотук добре. Обаче тези евтини 4,50 лв. мъчно биха компенсирали всичко останало. Лоша организация, нулева хигиена и детски фенове.
Потребители в обществените мрежи споделят, че това е била една доста добра концепция, само че с извънредно осъществяване заради неналичието на всевъзможен надзор. На прожекции на филми, които са с ограничавания в сподели, е имало обилие от малолетни деца.
Много клиенти един път влезнали с един билет също по този начин оставали да гледат и още филми старателно дебнели в коя зала има свободни места.
Но това не е всичко – в киносаланите е било цялостно с хора с никаква просвета. Говорили са високо, непрекъснато са сновели сред седалките и като че ли преднамерено са правили всичко допустимо да скапват кино преживяването на същинските фенове.
A кошовете за отпадък, в които фенове си хвърлят кофите от пуканките и напитките, бяха като след апокалипсис (б.р. – Видео – най-после в статията).
От веригата кинокомплекси дават обещание, че това няма да е последна такава промоция.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР