Вчера Ubisoft представи ново геймплей видео към следващото голямо допълнение

...
Вчера Ubisoft представи ново геймплей видео към следващото голямо допълнение
Коментари Харесай

Rainbow Six Siege: Para Bellum излиза през юни

Вчера Ubisoft показа ново геймплей видео към идващото огромно допълнение към Rainbow Six Siege Operation Para Bellum и разгласи датата на излизането му.
Operation Para Bellum ще излезе идващия месец и ще е едно от най-голямото обновления за играта, излизали до момента. То ще показа новата система Pick & Ban, новата карта – голяма вила в италианската провинция и двама нови оператора – Алиби и Маестро, които идват от италианските специфични елементи.

Видеото нагоре показва някои от новите джаджи, до които ще получите достъп, както и тактиките, с които да съумеете. Сезон две на третата година от Rainbow Six Siege ще добави усъвършенствания в скоростта на операторите, разнообразни по-дребни промени към геймплея и среда, която Ubi показват като основа за „еволюция в метода, по който играещите биват увлечени в мултиплейъра“.

„В Operation Para Bellum, двама италиански оператори от Gruppo di Intervento Speciale се причисляват към Rainbow, до момента в който бойните групи нападат първокласна вила в Тоскана – 20-тата карта в играта. Земята принадлежи на Винчигуера, рискова незаконна фамилия, известна за наркотрафикантските си закононарушения. Къщата се употребява от тях за скривалище, където се отдават на отмора, водят разточителен живот и колекционират скъпи творби на изкуството. Играещите идват в основен миг: семейството се готвят да изгорят значими документи и да транспортират полезностите преди акцията на силите за сигурност“, гласи част от анонса на допълнението.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР