Вчера убиецът бе задържан на граничен пункт в Хърватия. Очаква

...
Вчера убиецът бе задържан на граничен пункт в Хърватия. Очаква
Коментари Харесай

Страшно Е! Вижте Кой Се Оказа Димитър, Който Уби Жестоко Бай Коста!

Вчера килърът бе арестуван на граничен пункт в Хърватия. Очаква се изгонването му в България.

Тялото на бай Коста, доайен на туризма и ултрамаратонец, бе открито на 28 юли към 9 часа край пътя сред Горна Диканя и село Дрен. Възрастният мъж е пребит и душен. Открит е чисто гол, единствено с чорапи на краката. Дрехите му не са открити, както и платнената торба вид мешка, в която носел дребни персонални движимости. Не е открит и мобилният му телефон, който бил от най-старите модели.

" Убитият е бил запалянко, макар преклонната си възраст неведнъж взел участие в такива походи. Заради здравословни проблеми той се движел настрана от групата, по асфалтов път, тъй като не можел да минава пресечени местности. На съдбовния ден групата правела преход от село Кладница до Горна Диканя и Дрен. Бай Коста споделил, че знае пътя и ще чака останалите в черквата в село Дрен, където всички трябвало да пренощуват. Вечерта обаче туристите не го намерили и на идващия ден походът траял без него ", изясни представителят на Окръжната прокуратура в Перник Николай Цветков.

Пристигайки в Дрен, 77-годишният бургазлия, който имал зрителни проблеми, неправилно влезнал в мощно осветена къща, която помислил за църква. Вътре били майката и 10-годишната щерка на причинителя. Малко след бай Коста в къщата пристигнал и Димитър К. Без да дочака отговор от екскурзианта какво търси в дома му, той почнал да го бие с юмруци и да го рита. Изнесъл го на двора и там го умъртвил с сопа. После дружно със собствен комшия изхвърлили тялото край пътя, където Коста Янков бил открит на другия ден.

След като се върнал в къщата Димитър направил опит да изгори облеклата и счупил мобилния телефон на жертвата. Опитал да прикрие следите, само че в бързината оставил задоволително улики.

Веднага по-късно килърът тръгнал за Италия, където живеел. Той бил водач на ТИР и при всяко идване в България отсядал при майка си в село Дрен. В минало време имал престъпни регистрации за дребни закононарушения, добави Цветков.

Майката и дъщерята на обвинявания в убийството са оказали цялостно подпомагане на проверяващите. Те разказали в детайли какво се е случило. Съседът също дал цялостни пояснения. Казал, че се изпълнявал нарежданията на Димитър и се страхувал, че може и него да убие от пердах, тъй като знаел, че щом използва алкохол става нападателен. Димитър бил физически мощен и здрав, самичък съблякъл бай Коста и с една ръка го натоварил в багажника на колата. След това още веднъж самичък го изнесъл и захвърлил в канавката.

Прокурорът позволява след изгонване на причинителя, обвиняването към него да бъде преквалифицирано в по-тежко.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР