Вчера светът бе затаил дъх в очакване да стартира космическа

...
Вчера светът бе затаил дъх в очакване да стартира космическа
Коментари Харесай

Астронавтите на Мъск не се консултирали с Гешев

Вчера светът бе затаил мирис в очакване да започва галактическа задача - шефът на SpaceX Илон Мъск планираше да пусне ракета Фалкон 9 с двама астронавти на борда - само че това не се случи. Двамата астронавти полежаха в капсулата онлайн по всички осведомителни канали и (уж!) поради неприятното време полетът бе отсрочен за уикенда.

Истинската причина за отсрочения старт обаче е друга, научи наш кореспондент в стаята на чистачките в прокуратурата.

Оказа се, че SpaceX не са провели координиране и съвещателен съвет с българската прокуратура и нейният Главен началник, който в близкото минало сполучливо прилуни уред с дизелов мотор, като част от интергалактическата му задача по Делото КТБ.

" Нормално е да не излетят - разяснява Главният прокурор. - Не съблюдават процедурите, не питат старило и теглило. Дядо ми едно време споделяше: като си тръгнал за Луната, недей купува бензин от Вальо Златев. Аз когато съм кацал на Луната с дизел, Мъск още е сричал някои сурови закони на живота. Да бяха се обадили от SpaceX, щях да им дам техническа и юридическа поддръжка. Космосът е тънка работа, не може по този начин урбулешката като прокурор през Наказателния кодекс, да не споделям през Конституцията или през пръсти, тъй като никой не е по-голям от хляба на България. "

Запитан какво ще предприеме оттук насетне и дали ще помогне на галактическата задача на SpaceX, Главният отговори:

" Вижтеее... - и погледна към небето. - Не е работа на прокуратурата да управлява галактическите полети на американска компания. Това е все едно да прочета есемесите на Божков. Не мога да си го причиня! Нека от SpaceX изпратят съответно питане, аз ще го разпределя на съответен наблюдаващ прокурор от съответна районна прокуратура, с цел да създадем една нереална инспекция и всичко да се почисти. Илон Мъск има право на всевъзможни защитни версии за какво се провали задачата му, аз пък имам право да се колебая в думите му. Между другото falcon на британски е сокол, единствено означавам. "

" Виждате какво стана и с Цветан Цветанов - пое по нова мисловна линия Главният. - И той е американски човек като Мъск, и той е почтен за Апартаментгейт, както Илон Мъск няма да понесе отговорност за провалената галактическа задача. Ако Илон Мъск продаде ракетата си, какъв брой положителни начинания може да поддържа, на какъв брой български села може да обезпечи денонощна полицейска защита! Просто някой би трябвало да мисли за тоя народ, както да вземем за пример почтеният Цветан Цветанов в този момент може да започва най-сетне политическия си план, единствено да не пристигна някое плато на короната. Всичко би трябвало да се преценява ", заключи Главният и още веднъж се загледа в небето, с цел да види накъде духа вятърът и уместно ли е времето за кацане на покрива на Бурж Дубай.

Източник: www.segabg.com
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР