Вчера стигнахме до един неподозиран пик. В държавата беше задържан

...
Вчера стигнахме до един неподозиран пик. В държавата беше задържан
Коментари Харесай

Георг Георгиев: Нямаше ли кой да предупреди колегата – депутат да се пази от терориста

„ Вчера стигнахме до един непредвиден пик. В страната беше арестуван терорист - човек, в чиито дом бяха открити гърмежи и е бил търсен от Интерпол за тероризъм. Тук идва нашата паника – допир 1 месец с този човек е имал наш сътрудник национален показал. За живота и здравето на нашия сътрудник, която е била заблудена от неговия добродушен външен тип, че даже в медиите го назовава „ безусловно естествен човек ”, съобщи от парламентарната естрада в декларация депутатът от ГЕРБ Георг Георгиев във връзка на арестувания през вчерашния ден британец, търсен с алена бюлетина в плевенското село Любеново.

Мъжът е имал контакти с Албена Симеонова от Демократична България.

„ Разтревожен съм, че в партия, в която има хора, които знаят по кое време са се срещнали водачи и са имали допир до службите в предишното, и не са могли да предупредят тази сътрудник и да ѝ кажат „ Пази се там има терорист, той се укрива вероятно до твоя дом и парцел. Нямаше да се безпокоим толкоз доста, в случай че не отчитахме пробив в сигурността на най-чистата, най-хубавата, въпреки най-малката партия и че нейните редици са ваксинирани против това в техните редици да се инфилтрират радикални фактори. Партия, в която членовете ѝ недай си Боже, да забъркани в незаконна активност, само че всички сме смъртни. Дори в този случай, партията е водна от добрината и мисълта за околната среда. Този човек се е крил в място за биопродукти. Дори тук може би положителното е било водещо. Ако в Демократична България може да има такива хора, какво остава за Политическа партия. Моля ви отнесете се съществено. С тази декларация желаеме да дадем опция на нашите сътрудници да обяснят какво се е случило.

Не бива да се търси партийност или политика, само да поставим грижи за нашите сътрудници и те да обяснят дружно с институциите какво се е случило. Зейналата бездна сред сигурността и нормалността, прокопана от предходното ръководство, би трябвало да намерим отговори, които изискуем на хората.  Давам мотив да разкажете и обясните и да затворим тази печална страница, белязана с тероризъм и предумисъл за закононарушение ”, сподели Георгиев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР