Вчера се проведе работна среща на базата в Бояна относно

...
Вчера се проведе работна среща на базата в Бояна относно
Коментари Харесай

От Локо Пд: Щастливи сме, че ще играем у дома пред верните ни фенове!

Вчера се организира работна среща въз основата в Бояна по отношение на идното домакинство на Левски, пишат от Локомотив (Пловдив) и допълват:

На нея участваха представител на ПФК Локомотив, в лицето на шефът по сигурността Росен Коруев, БФС, Главна дирекция “Национална полиция ” и ПФК Левски. На работната среща бе взето решение дуелът да се организира на “Лаута ”! Ръководството на клуба държеше мача да се играе на стадион “Локомотив ”!

Щастливи сме, че ще играем вкъщи пред правилните ни почитатели!

Гостуващите последователи ще получат част от Сектор А на централната естрада, това се постанова поради градежа на другите трибуни на ст. Локомотив. Надяваме се, че за следващ път ОД на Министерство на вътрешните работи Пловдив ще се оправи с организацията по провеждането на срещата, в допълнение затруднена от строителните действия на стадиона.

Желаем да благодарим на Главна дирекция “Национална полиция ”, ОД на Министерство на вътрешните работи Пловдив и БФС!

Благодарим на хората, които защитаваха до последно ползите на “черно-бялата ” аудитория и имаме вяра, че напъните ни няма да бъдат напразни и естрада “Бесика ” ще бъде още веднъж 12-тия състезател на обичания ни отбор!

Очакваме ви в понеделник (08.05) от 17:45 на “Лаута ”!

Цени на билетите за всички браншове - 20 лева
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР