Вчера Съквартирантите бяха изпитани от “даскал” Кънчев по Краезнание. Отборите

...
Вчера Съквартирантите бяха изпитани от “даскал” Кънчев по Краезнание. Отборите
Коментари Харесай

Ваня и Ева застават очи в очи

Вчера Съквартирантите бяха изпитани от “даскал” Кънчев по Краезнание. Отборите бяха разграничени на мъже против дами, a дамите взеха скъпа победа и получиха правото да анулират едно от решенията на Президента и Вице-президента. Нежните девойки на Биг Брадър единомислещо взеха решение, че Божана може да се къпе с топла вода.

Въпреки всичко, свадите и напрежението в Къщата не стопират. Днес феновете ще видят по какъв начин Ваня Костова и Ева, заставайки една против друга, ще опишат истории за враждата посред им и за това за какво, в последна сметка, фамилия Тоника се разпада.

Всичко това ще се случи по време на задача Кутии. Какво ще си кажат двете певици, по какъв начин ще се отразят отровенията им на самите тях и на живота в Къщата, ще забележим тази вечер във VIP Brother.

Кулагин продължава с кавгите. Разговор сред част от Съквартиранти ще ядоса гримьора и той ще влезе в следващия си спор, този път с Петко. Какво ще си кажат двамата и няма ли този път Кулагин да се изправи против съперник, който е надалеч по-опасен от Нора и Диона?

И още – на Яна ѝ прилошава и тя припада. Във връзка с кавгата сред мъжа ѝ и Кулагин или от нещо напълно друго, единствено през днешния ден във VIP Brother!
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР