Вчера разбрах, че „Булгаргаз“ е купувал газ от „Винтерсхал“ –

...
Вчера разбрах, че „Булгаргаз“ е купувал газ от „Винтерсхал“ –
Коментари Харесай

Още разкрития от Делян Добрев! Корнелия Нинова и Кирил Петков са наистина международни аферисти

Вчера разбрах, че „Булгаргаз“ е купувал газ от „Винтерсхал“ – медиатор на „Газпром“, разяснява за „Твоят ден“ по NOVA NEWS Делян Добрев от ГЕРБ.

Преди час чух слух от Българска социалистическа партия, че управлението им е разпоредило да анулират отпуските си, тъй като Народно събрание ще се разпусне след 15 август. Българска социалистическа партия може би възнамеряват съзнателно да забавят мандата за да си изберат по-подходяща дата за избори през октомври, сподели още депутатът.

Според него идните дни Народно събрание няма да разисква най-важните тематики. „Ние сме в залата и участваме в разискванията и гласуванията, само че няма да спомагаме да има кворум. Забавянето на Плана за възобновяване беше поради вкарване на два лобистки плана – за акумулатори и геотермална сила. От тези неща българската енергетика няма потребност, само че се направи, с цел да се вземат комисиони“. И добавя, че ГЕРБ е оставила План за възобновяване, подготвен на 99%.

„Не разбирам за какво Българска социалистическа партия да не създадат държавно управление, Политическа партия не престават да купуват съветски нефт макар че настояват, че не желаят съветски газ. Всички газови контракти работят тъй че би трябвало да платим всичко по контракта, нищо, че не сме получили количествата“, показа Добрев.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР