Вчера починалите са двама мъже - един на 57 години

...
Вчера починалите са двама мъже - един на 57 години
Коментари Харесай

Мутафчийски: Предполага се, че 40-годишният пациент в Пирогов е починал от белодробна емболия, а не от пневмония

Вчера умрелите са двама мъже - един на 57 години от Кюстендил и един в " Пирогов " на 40 години. Това съобщи на ексклузивен брифинг на Националния действен щаб ген. Венцислав Мутафчийски. 

" Средната възраст на умрелите е 61 години. Броят на приетите в болница инфектирани към този час е 167 души, от които 16 интензивни. Преди минути още една жена е интубирана в " Пирогов " и към този момент стават 17 интубираните ", сподели той, написа Блиц. 

" Вече имаме първи резултати от депутатските проби. Във ВМА има 92 проби. Има две съмнителни ", призна генералът. 

" В другата болница са направени също 92 проби, които са негативни. Работата продължава. Днес има и огромно скупчване на личният състав, който работи в Народното събрание ", сподели той. 

" Нямаме информация за съпътстващи болести на умрелия мъж в Кюстендил. Жената е с онкологично заболяване, само че тя все още е добре. Те са семейство, върнало се от Германия ", съобщи той.

" За 40-годишния се допуска, че от белодробна емболия е умрял, а не от пневмонията, тъй като гибелта е неочаквана ", призна генералът. 

" Има някои от депутатите. По наша информация, които са изследвани и във Варна и в Стара Загора, само че госпожа Цвета Караянчева ще даде систематизирана информация за пробите и резултатите на всички ", разясни Мутафчийски.

Той бе известен, че лекарите в Банско роптаят против информацията, че са укривали пациенти:

" За мен е значимо дали е спазена процедурата. Аз никого не съм обвинил. Ако те не са имали заболели със симптоматика или, в случай че са имали и са подадени, то ще се види в коя лаборатория и тогава - окей ", сподели той.

Мутафчийски бе запитан дали към този момент са тествали 1000 служители на реда с проучвателна цел:

" До през вчерашния ден към края на деня бяха минали към 200 служители на реда. От тях 0 са положителни, както и 400 военнослужещи и още други изследвани със същите проби ", съобщи той.

Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|Кон
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР