Вчера по обяд възникнал конфликт между двама мъже, които пътували

...
Вчера по обяд възникнал конфликт между двама мъже, които пътували
Коментари Харесай

Скандал в движение! Шофьори се замеряха с шишета по АМ Тракия

Вчера по обяд зародил спор сред двама мъже, които пътували надлежно с лек автомобил „ Фолксваген “ и товарен „ Пежо “ по автомагистрала „ Тракия “ в посока София.

Според първичната информация в продължение на няколко километра те си разменяли неприлични жестове и обиди, а в даден миг единият замерил колата на другия с пластмасова бутилка. При ответна реакция неговият конкурент обаче хвърлил стъклено шише, с което счупил задно стъкло на транспортното му средство.

Виждайки полицейски патрул на една от бензиностанциите, водачите решили да се оплачат, представяйки се по едно и също време като пострадали. В последна сметка инспекцията посочила, че и двамата са имали недопустимо държание на автомагистралата, където се развива и по-висока скорост, и с това са основали риск за личния си и за живота на останалите участници в придвижването.

След отчет в Районна прокуратура – Пловдив против мъжете – столичанин и гражданин на Ботевград, са стартирани бързи производства за закононарушение по член 325б, алинея 3 от Наказателен кодекс, арестувани са за едно денонощие.

ОДМВР - Пловдив осведоми, че ще ползва нулева приемливост към всички извършители. Водачите, които с рисковото си държание на пътя заплашват своята сигурност и тази на останалите участници в придвижването, ще бъдат глобени с цялата суровост на закона! Мерките на полицията за възстановяване на пътната сигурност и попречване на съществени катастрофи дават резултат, само че е значимо хората да осъзнаят, че на пътя всеки един носи отговорност.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР