Вчера по обед в РУ-Сандански е получен сигнал от жителка

...
Вчера по обед в РУ-Сандански е получен сигнал от жителка
Коментари Харесай

Трима мъже отвлякоха, пребиха и държаха против волята й 20-годишна жена от Сандански

Вчера по обед в РУ-Сандански е получен сигнал от жителка на града, която съобщила, че е получила позвъняване от щерка си, която не се е прибирала в дома си от два дни за нанесен й побой и откраднат телефон, оповестяват от ОДМВР-Благоевград.

Органите на реда подхванали незабавни дейности, вследствие на които 20-годишната жена е открита в жилище в Сандански. В жилището са се намирали, 47-годишен мъж от града, 48-годишен мъж от с. Лешница и 45-годишен мъж от Сандански. Тримата мъже са отведени в РУ-Сандански за изясняване на обстоятелствата и събитията по получения сигнал.

В хода на работата по случая не са събрани данни за ограничение на правото на свободно напредване на младата жена. Предприети са дейности за определяне дали върху нея е упражнено физическо принуждение. Със заповед за задържане до 24 часа, като съпричастен към осъществената кражба на мобилния телефон е арестуван 38-годишен мъж от с. Лешница. За случая е известена компетентата прокуратура и е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР