Вчера около 5.30 ч. в Първо Районно управление е получено

...
Вчера около 5.30 ч. в Първо Районно управление е получено
Коментари Харесай

Фоторепортер бе нападнат и ритан в Бургас

Вчера към 5.30 ч. в Първо Районно ръководство е получено известие за пожар, избухнал в заведение "Кралско село " в Морската градина. На място са изпратени три екипа на пожарната и пламъците са потушени. По първични данни пожарът е избухнал поради късо съединяване на електрическата система, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Бургас.

Няколко часа по-късно - към 13.20 ч. фоторепортерът на вестник "Черноморски фар " Борислав Пенков снимал провалите по заведението, когато към него се доближили няколко мъже.

Те поискали да приключи снимането, след което един от тях - 36-годишният бургазлия П.Б. му нанесъл ритници по тялото и го заплашвал. Мъжете се пробвали да лишават фотоапарата на пострадалия, само че не съумели.

"Едното от момчетата ме удари с коляно, наподобява е мода, с коляно в дясното бедро. След това, това момче ми нанесе два поредни удара в слабините. След първия не можа да ме смъкна, смъкна ме с втория”, описа пред bTV Борислав Пенков.

Своевременно отзовалите на сигнала за случая полицейски чиновници от Първо РУ-Бургас са задържали бияча за период от 24 часа. По информация на "Бургас инфо " това е 36-годишният Петър Биберов-Кюфтето.

От управата на ресторанта обясниха, че записите от видеокамерите са изгорели в пожара, само че отхвърлят да се е стигнало до пердах.

„ Човекът идва, нахлува на своя глава никой и го молят да напусне. Молят го да не ги снима, хората са мръсни, изцапани. Но до физическа разпра изрично не се е стигало”, твърди шефът Златко Кънев.

По случая е формирано досъдебно произвеждане за безчинство. Продължава работата по установяването на съпричастността и на другите участници в случая.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР