Вчера около 11 часа Али М. шофирал автомобила на баща

...
Вчера около 11 часа Али М. шофирал автомобила на баща
Коментари Харесай

Ето как Али се вряза в полицейския микробус, лъсна целият екшън!

Вчера към 11 часа Али М. карал автомобила на татко си. На входа на село Генерал Колево чиновници на реда подали сигнал със стоп палка за прекъсване и осъществяване на инспекция на лидера. Шофьорът траял придвижването си и се наложило да бъде преследван от полицейски екип с микробус " Фиат Ивеко ". Въпреки подадения звуков и светлинен сигнал, Али М. не се подчинил. В края на селото той направил пътнотранспортно произшествие, при което се врязал в полицейския микробус. 
След случая е открито, че Али М. в никакъв случай не е имал удостоверение за ръководство на МПС. Двамата му спътници побягнали в опит да се укрият. Полицейският екип отправил предизвестие към бегълците да спрат. След това един от чиновниците създал два изстрела със служебното си оръжие. Един от младежите - 17-годишният Осман, който е брат на неправоспособния лидер, бил ранен. Настанен е в болница без заплаха за живота. Продължава издирването на третия участник, който също е от село Пет могили.
Под управлението на Районната прокуратура в Девня следовател от Окръжния следствен отдел към Окръжната прокуратура във Варна проверява дейностите на служителя на реда, създал изстрелите против беглеца, с които предизвикал лека телесна щета на 17-годишния Осман.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР