Вчера около 08:20 часа, на кръстовището на ул. «Св. Св.

...
Вчера около 08:20 часа, на кръстовището на ул. «Св. Св.
Коментари Харесай

Двама колоездачи и двама пешеходци пострадаха при пътни инциденти във Варна и региона


Вчера към 08:20 часа, на кръстовището на ул. «Св. Св. Климент Охридски» и ул. «Димитър Грънчаров» в Провадия, лидерът на «Рено» Г.Г. (60 г.) от с. Бозвелийско, при завой наляво, не пропуща насрещно движещ се велосипедист и го блъска.

Вследствие на случая колоездачът (75 г.) от Провадия получава контузни пострадвания, прегледан е и освободен, без заплаха за живота.

По-късно, към 11:35 часа, на входа на гр. Аксаково, лидерът на товарен «Форд» М.А. (52 г.) от гр. Варна, при завой наляво, не пропуща и блъска велосипедист. Вследствие на случая 63-годишният колоездач от с. Любен Каравелово получава фрактура на ребра и травма на глава, прегледан е и настанен за наблюдаване в МБАЛ «Св. Анна», без заплаха за живота. По случая има формирано досъдебно произвеждане.

Пак през вчерашния ден, към 19:30 часа, в гр. Варна, на ул. «Патриах Евтимий», лидерът на «БМВ» И.Д. (28 г.) от Варна, по време на придвижването си, блъска мъж на 58 година, който пресича платното за придвижване. Вследствие на случая мъжът получава контузни наранявнаия, прегледан е и освободен, без заплаха за живота.

Отново във Варна, към 21:50 часа, на ул. «Неофит Бозвели», лидерка на «Фолксваген» Й.С. (63 г.) от Варна, по време на придвижването си, при маневра за ляв завой, блъска жена на 65 година, която пресича платното за придвижване. Вследствие на случая дамата получава контузни наранявнаия, прегледана е и освободена, без заплаха за живота.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР