Вчера, на Деня на жената, Меган Маркъл получи един страхотен

...
Вчера, на Деня на жената, Меган Маркъл получи един страхотен
Коментари Харесай

Меган Маркъл - секси и много бременна

Вчера, на Деня на дамата, Меган Маркъл получи един страховит подарък . Елизабет Втора разгласи херцогинята на Съсекс за вицепрезидент на Commonwealth Trust - организация под патронажа на кралицата, която свързва, финансира и подкрепя млади водачи, които желаят да трансформират света.

По случай Осми март видяхме Меган още веднъж и в ролята й на дейна херцогиня . Тя взе участие в полемика, проведена от King`s College London и изцяло в духа на празника. Маркъл имаше опцията да прави това, което най-вече обича - да въодушевява и окуражава младите дами.
 Снимка 411118

За независимия си ангажимент, който е един от последните й преди да излезе в майчинство, херцогинята избра рокля в черно и бяло с поло яка . Тя е на марката Reiss за 185 паунда. Меган я съчета с блейзър на Alexander McQueen за цели 1250 паунда. Той е от облеклата, с които можем да забележим доста повече от един път, написа Daily Mail.
 Снимка 411119

Няма по какъв начин да отречем, че роклята на Меган е доста красива. Но не сме доста сигурни, че е подобаваща за жена в толкоз напреднала бременност. Дължината й е над коляното, а когато Маркъл седна в средата на сцената, с цел да заеме и своето централно място в полемиката, видяхме много от бедрата й .
 Принц Хари, Меган Маркъл и една непредвидена поява в Лондон
Как Меган кара Хари да се усеща специфичен

И то пред всички

Предпочитаме да тълкуваме този фешън избор на херцогинята като част от нейния проект за ентусиазъм на дамите. Все отново, тя още веднъж потвърди, че даже в напреднала бременност може да изглеждаш стилна и секси .
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР