Вчера казах на левскарите, че имат късмет с Борисов. Ето

...
Вчера казах на левскарите, че имат късмет с Борисов. Ето
Коментари Харесай

Скритият собственик на Нова ТВ е Пеевски, твърди бивш дипломат

" Вчера споделих на левскарите, че ”имат шанс ” с Борисов. Ето ви следващото доказателство. Няма по какъв начин да кажат, че Божков непринудено се е съгласил, изискванията са кабални. Нямам по какъв начин да кажат, че такава среща не се е провела.
Няма по какъв начин да кажат, че договорът е естествен, нито че това влиза в отговорностите на премиера и на финансовия министър.
Няма по какъв начин да кажат, че през сходни контракти памперси за " дарлинга " Домусчиев го поддържат в статута на държавен олигарх. Забележете скрития притежател на Нова ТВ е Пеевски - виждате с просто око по назначенията ", твърди някогашният ни дипломат в Русия Илиян Василев във Facebook. И продължава:
" Думата ми е за евроатлантиците, които настойчиво повтарят мантрата, че имаме шанс с Борисов и бори комунистите - Пеевски и Доган какви са, в случай че не основните играчи на посткомунистическата номенклатура.

Няма по какъв начин да кажат, че шампионата на България не се взема решение посредством сходни контракти в кабинета на Борисов, а не на терена. Колкото сходни контракти сте видяли за други тимове? Като дадеш контракт за 200 милиона лв. - десетгодишен контракт на Нова ТВ и на Лудогорец, по какъв начин да не бъдем за 111 място, и по какъв начин Нова да не е казионна?

Как след всичко това Борисов ще убеди почитателите на " Левски " че е левскар?

Той е всевъзможен, с всеки тимове, с всеки олигарх, стига да остане на власт.

И най-после - какъв брой костват обвинявания от пеевската прокуратура за някакви 700 милиона неплатени налози, когато с другата ръка са изнудвали същото лица за пари ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР