Вчера имахме правителствена криза, тя беше решена с вота на

...
Вчера имахме правителствена криза, тя беше решена с вота на
Коментари Харесай

Димитър Аврамов: На ръба на парламентарна криза сме


Вчера имахме държавна рецесия, тя беше решена с вота на съмнение - държавно управление в оставка. Днес сме на ръба на парламентарна рецесия. Това сподели в предаването „ Лице в лице “ политологът Димитър Аврамов.

" Тези, които през вчерашния ден смъкнаха държавното управление, отхвърлят да влязат в Народното събрание и се оправдават с това, че ръководителят на Народното събрание, или по този начин нареченото довчерашно болшинство, не приемало предложенията им за дневния ред. Много се оправдавам, те се внасят във вторник, има време да се прегледат ", сподели той.

По думите му държавното управление е признало, че антикризисните ограничения са дали приоритет пред промените.

„ България не е в това положение поради последните 1, 2 или 3 години. ГЕРБ са сериозна партия, само че ГЕРБ ръководи 12 години и доста е добре, когато насочат рецензии към структурното положение на страната да знаят, че те са управлявали ресорите десетилетия. Отложените промени в редица ресори няма от кое място да са отсрочени, би трябвало да са били в тяхното ръководство. От тази позиция ми се коства, че политическият диалог е сгрешен, покачването на напрежението е ненужно, означи политологът.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР