Вчера Европейският парламент . От БСП в 4-о поредно Народно

...
Вчера Европейският парламент . От БСП в 4-о поредно Народно
Коментари Харесай

Нинова обвини в предателство Станишев и Йончева

" Вчера Европейският парламент. От Българска социалистическа партия в 4-о следващо Народно заседание внасяме Закон за битка против домашното принуждение, само че зад паравана на тази благородна идея Истанбулската спогодба вкарва в европейското законодателство трети обществен пол, друг от биологичния мъж или жена ", съобщи от парламентарната естрада водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.
Прочетете още
По думите ѝ Екологичен потенциал ратифицира конвенцията, което значи, че това става съюзно и европейско право, което стои над националното.

" Съдът на Европейски Съюз през 2021 година удостовери, че Европейски Съюз може да ратифицира конвенцията без страните членки да са го удостоверили единомислещо. 6 страни сме срещу. Съветът ан Европейски Съюз изиска Екологичен потенциал да одобри решението и през вчерашния ден бе признато с голямо болшинство. Вчера български евродепутати от всички парламентарни групи гласоподаваха " за ". Вчера Сергей Станишев и Елена Йончева са дали своят вот " за ", а другите сътрудници от Българска социалистическа партия са се скатали. За тези хора, наши и ваши, няма Конституция на България и решения на Конституционния съд. За тях няма значение мнението на 80% от български жители и на вероизповеданията. Няма народен суверенитет ", добави Корнелия Нинова.

Тя прикани за поддръжка за почналия референдум за възбрана на джендър идеологията в учебните заведения. Вашият автограф през днешния ден е инвестиция в живота и бъдещото на децата и на България, акцентира Нинова.

" Утре Станишев провежда конференция за модерното ляво. Това не е съвременно ляво. Това е тяхното ляво - джендър идеологията. За нас модерното ляво е друго – право на трудещите се, екология, здравословен метод на живот. За нас това са прогресивни тематики. За тях джендърството е прогресивно ляво. И по тази причина е тази офанзива против Българска социалистическа партия. И тази борба е част от срутва на Българска социалистическа партия по време на изборите. Вие не знаете какъв е този мощен външен напън. Българска социалистическа партия е единствената партия, която е срещу от началото до края цели 6 години, само че тава не е партиен въпрос, а национална идея, бъдещето на децата ни ", сподели още Корнелия Нинова.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР