Вчера ескалира напрежението в Мездра заради трагичния инцидент с 8-годишното

...
Вчера ескалира напрежението в Мездра заради трагичния инцидент с 8-годишното
Коментари Харесай

Дядото на починалото дете: Уродливата част е изхвърлянето на трупа и инсценирането на убийство чрез пиратки

 Вчера ескалира напрежението в Мездра поради трагичния случай с 8-годишното дете, който стана предишния петък. Потрошени са два автомобила пред дома на обвинявания за гибелта на детето. Изпочупени са и прозорците на къщата.

Българска национална телевизия беседва тази заран с Тома Томов, дядо на умрялото дете. Той показа, че вчерашната обстановка е разследване на гибелта на умрялото му внуче, арестувани са петима души.

По думите му брачната половинка на арестувания е на независимост и тя може да въздейства на следствието. Това, че тя е на независимост, е предизвикало напрежение, съгласно Томов.

Тома Томов упрекна своите съседи, че са пробвали да замаскират осъщественото закононарушение.

" Инцидентът е станал, тъй като жителите са разбрали, че брачната половинка на обвинения се разхожда из града. Детето им трябваше да бъде изолирано, с цел да може да има съответен разпит за деня на убийството. А в този момент майката може да повлияе на детето ", счита Томов.

" Имам съществени подозрения, че тя е взела участие в изнасянето на внука ми на улицата - детето беше високо и тежеше 40 кг ", разкри дядото на убитото дете.

" Уродливата част е изхвърлянето на натрупа и инсценирането на ликвидиране посредством пиратки. Това заблуди органите на реда ", добави Томов.

" Бащата, упрекнат в убийството, е извънреден нарушител - той живее от лов и има огромен боеприпас ", разкри дядото на убитото дете.

" Имам информация, че другото дете е показвало постоянно оръжията на татко си на приятелите си. В деня на убийството то е било оставено единствено - майката е била на работа, бащата по бракониерство ", приключи Тома Томов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР