Вчера бяхме свидетели на един замисъл, който тепърва ще видим

...
Вчера бяхме свидетели на един замисъл, който тепърва ще видим
Коментари Харесай

Настимир Ананиев: Опитът за метеж може да се използва за една голяма мобилизация в Русия

Вчера бяхме очевидци на един план, който занапред ще забележим какво е целял. Всъщност този опит за бунт може да се употребява за една огромна готовност в Русия.

Това съобщи в ефира на Българска национална телевизия националният представител от " Продължаваме промяната - Демократична България " Настимир Ананиев.

" Отдавна се говореше за такова нещо, само че Путин не смееше да направи такава готовност. Сега обаче има причина да я направи. Необезпокояван Пригожин се придвижваше към Москва и в един миг пристигна беларуският президент, който не е прочут със мощната си дипломатичност и външна политика, и реши рецесията. Някак си нагласено изглеждаше цялото нещо ", акцентира депутатът.

Той разяснява и военната помощ за Киев от страна на България:

" Ние сме част от Европейски Съюз и от НАТО и за нас е значимо да помогнем на Украйна в този миг, когато има потребност. Нашата войска не е в цветущо състояние и ние не можем да дадем доста. Въпросът обаче е по какъв метод тази война може да бъде прекъсната, само че прекъсната като агресорът се отдръпна, тъй като агресорът е Путин. И с цел да се седне на масата за договаряния, Путин би трябвало да се отдръпна от тази превзета територия, която е украинска. "
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР