Вчера Брад Пит подаде нови съдебни документи, в които твърди,

...
Вчера Брад Пит подаде нови съдебни документи, в които твърди,
Коментари Харесай

Брад Пит искал да запуши устата на Анджелина за насилието в техния брак?

Вчера Брад Пит подаде нови правосъдни документи, в които твърди, че Анджелина Джоли отхвърля да му продаде половината от френското им имение, Шато Миравал, тъй като желае да му отмъсти, защото решението за настойничество над техните деца не се удовлетворява.

Но източник, непосредствен до актрисата, съобщи пред Page Six, че тя не е отменила договорката, тъй като е имала желание да му отмъсти, а тъй като Пит се е опитал да я спре да приказва за насилието, което е упражнил над децата им.

Преди време Пит беше упрекнат, че е “душил и блъснал “ едно от децата им по време на абсурден частен полет през през 2016 година, както и че е “полял с бира “ Джоли.



Посочвайки правосъдни документи, подадени през 2022 година, другар на Джоли сподели: “Реалността е, че той отхвърля да приключи продажбата на Миравал с Джоли, в случай че тя не се съгласи да бъде премъли насилието. Той изиска да бъдат арестувани 8,5 милиона $ от заплащането му към нея за винарната, с цел да я принуди да мълчи. “ (Идеята беше, че в случай че тя проговори, Пит ще задържи част или всичките 8,5 милиона долара).

Вътрешният човек добави, че каквито и правни номера да опита Пит, “Той не може да избяга от обстоятелството, че е нападнал вербално и физически Джоли и техните деца – даже задушавайки едно от децата и удряйки друго. “

Източник, непосредствен до Пит, опроверга изказванието на приятелят на Джоли и го дефинира като “подвеждащо “. Вътрешният човек сподели, че Пит постоянно е желал от нея да подпише общоприетоо бизнес Споразумение за неразкриване на информация, обвързвано с покупката на винарната, което всеки, който продава скъп актив, подписва. “ Не става дума за фамилни въпроси, ” сподели той, “Стандартно е да има Споразумение за неразкриване на информация, което стопира някой да продаде нещо, по-късно да го омаловажава и понижава цената му. ”



Според правни документи, подадени в четвъртък и получени от Page Six, Пит твърди, че той и Джоли са се съгласили да не продават дяловете си във винарната в Прованс за 30 милиона $, която купиха през 2008 година, без утвърждението на другия.

Когато се разведоха през 2019 година, Джоли реши да продаде каузи си на 59-годишния Пит.

През 2021 година Пит твърди, че е схванал в прессъобщение, че неговата някогашна половинка в действителност е продала своя дял на Юри Шефлър, притежател на марката водка Stoli Group.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР