Вчера BioWare и Star Wars: The Old Republic бяха домакини

...
Вчера BioWare и Star Wars: The Old Republic бяха домакини
Коментари Харесай

Star Wars: The Old Republic получава нов експанжън

Вчера BioWare и Star Wars: The Old Republic бяха домакини на особено събитие, отдадено на десетгодишнината на Star Wars: The Old Republic. По време на живото лъчение на специфичната среща беше оголен и нов експанжън за играта. Той ще включва редица нови характерности, нови механики и обновления, ориентирани към представянето на играта.

Legacy of the Sith ще продължи главната сюжетна линия в играта, изпращайки играещите на военна задача, която цели да обезпечи контрола им над водната планета Манаан за тяхната секта, до момента в който в това време се пробват да разгадаят крайната цел в проекта на Дарт Малаг.

Сериозни промени се вършат също по този начин по бойните стилове в играта, като те към този момент ще разрешават самостоятелното избиране характерна история за даден клас и комбинирането ѝ с набор от качества с други свързани механически класове или такива, които имат Силата. Ще бъдат показани и радикални промени във връзка с основаването на героите с извънредно подробни персонализации и вариативност.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР