Вчера бе цензуриран говорителят на главния прокурор, беше цензурирана прокуратурата.

...
Вчера бе цензуриран говорителят на главния прокурор, беше цензурирана прокуратурата.
Коментари Харесай

Говорителката на Гешев: Васил Божков с хибридна атака срещу прокуратурата


Вчера бе цензуриран представителят на основния прокурор, беше цензурирана прокуратурата. Прокуратурата знае против кого се е изправила, знае, че се изправя против хазартна организация, която има милиони левове, с които ще се опита да се отбрани посредством вас, медиите.

Това съобщи на брифинг в Съдебната палата прокурор Сийка Милева, представител на основния прокурор, във връзка следствието против Васил Божков и Комисията по
хазарта. Тя не посочи за кои медии става въпрос и в какво се показва "цензурата ".

Прокурор Милева отхвърли обвиняванията, че културно-исторически полезности се изземват от парцелите на Васил Божков, като се хвърлят в чували. По думите й процедурата се прави по законоустановения ред и в наличието на най-хубавите специалисти в България.

"Твърдението, че предметите се изсипват в чували, е една хибридна офанзива против прокуратурата от обвинения Божков и свързани с него лица ", съобщи представителят на основния прокурор.

На запитване дали в прокуратурата има "сигнали за изнасилвания от Васил Божков ", Милева отговори: "В интерес на следствието този въпрос няма да го разясня, тъй като нямам позволение от наблюдаващите прокурори ".

По-рано през днешния ден единият от братята Найденови - Цветомир, съобщи в телевизиония ефир, че Васил Божков е сериен изнасилвач и до момента единствено той е получил опаквания от три дами. /dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР