Вчера бе премиерата на новия сериал на HBO„Бягай“. Главните роли

...
Вчера бе премиерата на новия сериал на HBO„Бягай“. Главните роли
Коментари Харесай

Новата трилър-комедия Бягай с премиера в ефир - slava.bg

Вчера бе премиерата на новия сериал на HBO„ Бягай “. Главните функции в трилър-комедията са поверени на носителката на „ Еми “ Мерит Уивър („ Сестра Джаки “) и Донал Глийсън („ Еx-Machina – Бог от машината “; „ Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър “). Героите им Руби и Били скачат в премеждие след смс сдържащ една единствена дума – „ бягай “. Към видимо сантименталната начална завръзка се причисляват още няколко линии, секрети и непредвиден поврат на събитията, които карат фена да следи бягащата двойка с интерес. Изпаднала в безтегловност от еднообразието на всекидневието си, Руби взема решение да взриви живота си и да тръгне на премеждие с Били, бивше гадже, което с изключение на всичко друго се чуди дали сред двама им още има химия. Напрежението сред двамата е задоволително осезаемо и носи тази странна комбинация от полов фарс и трилър вид Хичкок, плюс доза веселба, присъща за изпълнителните продуценти Фийби Уолър-Бридж и Вики Джоунс.
Срещаме Руби седяща в колата си на паркинг пред студиото й по йога. Малко откакто получава смс от Били с текст „ бягай “ я виждаме в аероплан за Ню Йорк, след което двамата се срещат на централната гара и стартира взаимната им авантюра. За фена в началото е прикрито какво тъкмо рискуват с това импулсивно пътешестване, а всичко, което се случва, принуждава и двамата да пазят секрети един от различен и даже и да изтласкат за миг действителността и живота, който са водили през годините на разлъка. „ Бягай “ е взаимен план на HBО и тандема Вики Джоунс и Фийби Уолър-Бридж. Двете надарени дами стоят и зад „ Убивайки Ийв “, чийто трети сезон също е с премиера в HBO GO у нас, както и зад награждавания „ Fleabag “. В „ Бягай “ ще забележим за малко в епизодична роля самата Фийби, която е избрала за появяването си, типично в стила си, много чалнат персонаж.

Идеята за сюжета е въодушевена от същинска другарска спогодба, която Вики и Фийби подписват между тях – в случай че в миналото попаднат в неприятна обстановка или на скучно събиране, едната да прошепне на другата ‚бягай‘ и двете да си тръгнат ненадейно. Двете приятелки в никакъв случай не са го правили, само че Вики Джоунс споделя, че концепцията, която са подхранвали е подкрепяла чувството, че постоянно могат да разчитат една на друга. Лимитираният сериал има 7 епизода от по половин час. Нов епизод ще е наличен всеки понеделник от сутринта в стрийминг платформата HBO GO и вечер от 21:30 по HBO.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР