Възторжени възгласи и злоба на килограм отнесе Галена за клипа

...
Възторжени възгласи и злоба на килограм отнесе Галена за клипа
Коментари Харесай

Удари кьоравото! Галена се облече за 200 000 евро без да дава й стотинка!

Възторжени възгласи и завист на кг отнесе Галена за клипа към новата си ария „ The Bo$$ ”, която за негативно време събра над 1,5 милиона гледания в интернет, научи HotArena.

Похвалите фолкдивата заслужи за песента, която незабавно се трансформира в шлагер, както и за скъпарското видео към нея. Само че то единствено наподобява да е коствало доста, защото е снимано в курорта на богатите Монако, а в фрагментите Галена се вихри с облекла на дизайнера Филип Плейн на обща стойност 200 000 евро, писа „ Уикенд “.

Всъщност клипът на Галена й е излязъл много на ниска цена. Впечатляващите и много скъпи тоалети певицата получила единствено за прилагане, а не ги е купувала. Всички облекла са на Плейн, който услужил с тях на родната звезда особено за новото й видео. Сред тях се открояват скъпи палта от редки и извънредно скъпи кожи, като цената на кои от тях доближава до зашеметяващите 45 000 евро.

Видеото е осъществено в имението на известния дизайнер в Кан по време на грандиозното фешън шоу по показване на сбирката му. На ревюто участвали 250 персонално защити посетители, измежду които Парис Хилтън, Ева Лонгория, София Ричи, Джереи Мийкс, Флойд Мейуедъри и куп други представители на международния хайлайф.

Съществуват клюки, че фрагментите от афтърпартито, които влязоха и в клипа на Галка, са монтаж и тя не се е била добрала до покана за него. В профила на клуба, в който се е провел купонът, има фотография от 27 май, която потвърждава, че певицата е била там, тъкмо пред сцената, на която е пял Ейкън.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР