Възстановяват движението по бул. Марица-юг. Строителството на пробива се спира,

...
Възстановяват движението по бул. Марица-юг. Строителството на пробива се спира,
Коментари Харесай

Колелото на Тотев оцеля, засега. Връщат левия завой до Водна...

Възстановяват придвижването по бул. " Марица-юг ". Строителството на пробива се стопира, до момента в който тече разискване на проекта 

 

Движението през кръговото кръстовище на бул. „ Цар Борис III Обединител ” до Водната палата ще бъде възобновено за времето, до момента в който тече публично разискване на плана за транспортния подлез. Движението по бул. „ Марица-юг ” се възвръща, както и левият завой през колелото. Новината беше оповестена от кмета Здравко Димитров, който ще предложи на днешната сесия строителството на пробива да бъде спряно за период от един месец. Решението е взето от екипа на Община Пловдив поради зародилото напрежение в града и подписка от над 800 жители с зов за прекъсване на плана.

Здравко Димитров  увери, че няма да допусне почналият обект да последва ориста на зоопарка, само че акцентира, че всички рационални  предложения по какъв начин да се развие кръстовището на две равнища ще бъдат признати и в случай че се постанова, планът ще бъде изменен.

Строителите не са премахнали асфалтовата настилка и смятат, че няма спънки трафикът до Водната палата да се възобнови до решаването на разногласието. Това ще стане, откакто бъде утвърдена новата организация на придвижването и се вдигнат оградата и пътните знаци.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР