Възстановяването на левицата трябва да почака, тъй като по-важното в

...
Възстановяването на левицата трябва да почака, тъй като по-важното в
Коментари Харесай

Крум Зарков: Няма противопоставяне между Румен Радев и БСП

Възстановяването на левицата би трябвало да изчака, защото по-важното сега е да се сформира държавно управление. Това мнение изрази пред бТВ Крум Зарков от Българска социалистическа партия.

„ Няма опълчване сред Румен Радев и Българска социалистическа партия, съгласно мен една от аргументите за неприятния ни резултат е разминаването на поддръжката на левицата за Радев “, сподели още Зарков.

Социалистите ще решат какъв да е водач на Българска социалистическа партия, отговори Крум Зарков отговори на въпрос дали той е правоприемник на Корнелия Нинова отпред на социалистическата партия.

„ Получавам много сериозна поддръжка отвред и удари от тези уеб сайтове, които са заети да очернят хората. Ще взема решение дали ще се кандидатирам за поста когато стартира съответната процедура “, сподели още Зарков.

Той добави, че дейностите на „ Продължаваме промяната “ са положителни и решението да не се включват ГЕРБ и Движение за права и свободи в договарянията е било вярно. „ След президентските избори, от понеделник би трябвало да работим за устойчиво държавно управление “, сподели Зарков.

Той добави, че договарянията за кабинет и екипът от левицата, който ще взе участие, зависят от националния съвет на Българска социалистическа партия. „ Те ще дадат съответния мандат на който преценяват, че би трябвало. След това ще се провеждат екипи, с цел да влезнат в тези договаряния и да допринесем към тях “, сподели още Зарков.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР