Възстановено е движението на Орлов мост в София, след като

...
Възстановено е движението на Орлов мост в София, след като
Коментари Харесай

Възстановено е движението на Орлов мост в София

Възстановено е придвижването на Орлов мост в София, откакто в символ на съпричастност към убития нощес таксиметров водач в столичния квартал " Разсадника " Христо Трайков негови сътрудници блокираха през нощта основното кръстовище. Планира се всеобщ митинг, като към този момент не е ясно по кое време ще се организира.

Петър Владимиров, заместник-председател на Националния таксиметров профсъюз, изясни, че желаят представители на Министерство на вътрешните работи да им разяснят по какъв начин протича следствието на убийството.

" Съмнявам се, че полицията ще се опита да предприеме каквито и да е ограничения. За момента са доброжелателни. Ние също не им сътворяваме проблеми, като се изключи че сме затворили придвижването, само че в края на краищата ние го вършим, с цел да защитим нашия живот, тъй като не можем да бъдем убивани по този жесток метод на улицата. И ние сме хора. Излезли сме да си храним фамилиите ", уточни по-рано Петър Владимиров.

34-годишен водач на такси беше погубен в събота вечерта при сдърпване в столичния квартал " Разсадника ", а по-късно негови сътрудници блокираха Орлов мост с искане за следствие на убийството.

Източник:БНР

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР