Възрастта изисква от жената още повече внимание към косата и

...
Възрастта изисква от жената още повече внимание към косата и
Коментари Харесай

Прически за зрели жени 2020: красиви нови предложения за дами 50+

Възрастта изисква от дамата още повече внимание към косата и имиджа си. На тази възраст е невероятно да изглеждате добре поддържани без прическа.

Стилистите предлагат да се обърнете към прическите, които акцентират мощните страни и крият дефекти и образно подмладяват.  

1.

Има нюанси за разглеждане. Дългите кичури в тази възраст придават на облика обемност, изключително откакто те към този момент наподобяват не напълно здрави. За да коригирате измененията, свързани с възрастта, изберете бретон. Оптимални прически, които не изискват комплициран стайлинг, само че грижите и боядисването би трябвало да се правят постоянно.

1. Къси подстригвания

Според стилистите това е най-хубавият вид за зрелост. Късите прически образно вършат лицето по-леко, по-ефирно, по-младо. Чувствайте се свободни да изберете фасул, това е универсална прическа за всяки вид лице. Също по този начин квадрат в класическата версия или динамично пикси наподобява безупречно.

2. 

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

2. Прически за междинна дължина

Струва си да се обмисли фасул на междинна коса, всички разновидности на каскадни прически. На тази възраст размерът на косата е просто нужен. Разкъсаните варианти за прическа също подмладяват добре.

11.

12.

13.

3. Дълги кичури

Дългите кичури не са най-хубавият избор за възраст 50+. В този случай е належащо да се разчита на асиметрии, или каскадни прически. Дългата коса е позволена в зрелост, единствено в случай че е здрава, блестяща и гъста. В други случаи е по-добре да предпочетете по-къси варианти.

14. 

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР