Възрастният мъж е останал само с 60 леваТелефонни измамници подведоха

...
Възрастният мъж е останал само с 60 леваТелефонни измамници подведоха
Коментари Харесай

Телефонни измамници взеха всичките спестявания на бащата на писателя Крум Филипов

Възрастният мъж е останал единствено с 60 лв.

Телефонни измамници подведоха бащата на българския режисьор и писателКрум Филипов.

Възрастният мъж е " изгорен " с 13 000 лева, които са били и всичките му спестявания. " Оставил си е 60 лв. в картата ", споделя синът му в обществените мрежи.

Ето какво написа режисьорът в персоналния си профил във Facebook:

" Бързеите на Св. Мария. (Sault Ste. Marie) Така се споделя последният град, в който работих в Онтарио, Канада. С интуицията си предчувствах, че тук и по този начин ще приключи моята презокеанска авантюра. Името е предсказание. Под купола на думите живеем. Благодарение и в посока на милостта им.

Та, на покрива на Уолмарт, трябваше да науча, че мое стихотворение ще бъде прочетено в Поетите от една превъзходна българска актриса. Получих известието ѝ при минус 15 градуса. И ме стопли. Също по този начин научих, че книжката със стихотворения - " Писма до сина ми " е подготвена. Всеки миг ще излезе.

Обачееее.... (както обичаше да споделя Юлия Огнянова), злото не спи. На покривите на Св. Богородица трябваше да науча, че татко ми е излъган от телефонни крадци. Дал е всичките си спестявания за мен. Да ме избави. 13 000 лева Оставил си е 60 лв. в картата. Казва ми по телефона: Круме, чувах те по какъв начин ми викаш: Тате, избави ме, апелирам те... Такива работи под името Богородично.

Нищо друго не мисля, с изключение на, че тази кражба е удостоверение за безкрайната и безумна бащина любов.

Обичам те, тате! Името е предсказание. По молитвите на Пресветата Дева, Господи, помилуй ни! "
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР