Възрастната жена е с измръзвания, тъй като е държана в

...
Възрастната жена е с измръзвания, тъй като е държана в
Коментари Харесай

Хорър Потресе България: Снежина Смазва От Бой И Изтезава Зверски Собствената Си Майка Марийка!

Възрастната жена е с измръзвания, защото е държана в стая без отопление, и е настанена в хирургията на великотърновската болница.

Марийка Станчева е от Пловдив. Всичко стартира с едно писмо от щерка й - 56-годишната Снежина, която я моли да се пресели от Пловдив, където старата вдовица живее сама, в село Росно. Снежина и 35-годишният й наследник имали здравословни проблеми и потребност от финансова помощ, описа Нова телевизия.

Къщата в Росно е в покрайнините. Селото е с 80 поданици, а наоколо до фамилията няма обитаеми парцели. Това е и повода никой да не чува виковете на баба Марийка.

Освен недохранена, баба Марийка е била и с измръзвания на крайниците. Сега дамата е настанена в хирургията на великотърновската болница.

За покъртителната история обаче станало ясно напълно инцидентно, когато щерка й умряла преди няколко дни от рак в регионалната болница във В. Търново. Тъй като никой от околните не прибрал натрупа, от болничното заведение се обадили на кмета на общината. Той пък подал сигнал до кметския наместник на Росно да отиде и да ревизира какво се случва с роднините на умрялата. Когато кметицата Пенка Конакчиева, отишла в дома, заварила там сина на умрялата, а в една от стаите била заключена и нейната майка.

" Аз я открих. В стаята - никаква топлота. Печката не е палена. Никаква топлота, а в селото беше -20 градуса ", описа Конакчиева.

А през днешния ден къщата на ужасите има единствено един жител - 35-годишният внук на баба Марийка - наркозависим и частично очевидец на насилието над дамата.

Тя няма искания към своя внук. Твърди, че й е помагал скрито.

От Община Златарица, обществените служби и полицията към този момент са обезпечили на баба Марийка място в старческия дом в града. Извадили са й нова персонална карта, защото не е ясно къде й е остарялата. Върнали са й дебитната карта, където получава пенсията си. Вдовицата не пожелава своята орис - никому.

" Никога не оставяйте майките си, даже и на непознат човек. Помагайте. Ако не беше третата власт и полицията, щях да умра. Аз се бях отказала. Сама си приказвах... ", сподели Станчева.

Спасение за баба Марийка се намира, само че не й за нейната мъртва щерка - принудител. Починалата от рак на черния дроб, на 30 декември, 56-годишна Снежина, към момента не е заровена. Синът й няма средства за това.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР