Възрастна жена уби малко коте пред очите на деца в

...
Възрастна жена уби малко коте пред очите на деца в
Коментари Харесай

Поредна жестокост към животни: Жена уби коте пред очите на деца в Берковица /снимки+видео/

Възрастна жена умъртви малко коте пред очите на деца в Берковица. Бабата хвърлила няколко пъти против парапет на тераса в жилищен блок две дребни котета, при което едното умряло. Всичко това се случило пред очите на деца, които преди този момент си играели с животните, оповестява Нова телевизия.
Следите кръв по терасата на Александрина Миленкова от квартал „ Стара планина “ в града под Ком към момента стоят. Жената си била вкъщи, когато детето ѝ я повикало, тъй като съседката хвърля на терасата им две котета.
„ Започна да ги хвърля нагоре. Аз бях на колене и се пробвах да ги хвана, само че не успявах. Падаха долу и тя отново ги хвърляше. Така няколко пъти и ги блъскаше в цимента “, спомня си ужасната картина Александрина. След ударите едното коте издъхнало, а другото съумяло да се избави.
„ Успях да хвана тъкмо това, което умря в ръката ми. Хванах го и то беше цялото в кръв, течеше му от нослето и муцунката. Другото се закачи с нокти, сви се в ъгъла и не го закачахме до вечерта “, споделя още свидетелката на насилието.
Съседи описват, че преди този момент животните са блъскани в циментов бордюр и са душени. Даниел Михайлов си спомня, че нападателната към животни жена хванала котките за задните крайници и стартира да ги бие.
„ Аз започнах да крещя по нея, с цел да пусне котките. Казах, че ще скоча от терасата и други излязоха, започнаха да хвърлят кой каквото откри от у дома “, споделя съседът.
Възрастната жена в началото отричала да е пипала и удряла котките, само че по-късно споделя и своя версия за случилото се. След като животните били в дървата ѝ за огрев пред гаража и тя се опитвала да ги извади, едно от тях я захапало за пръста.
„ Кръвта тече по този начин по ръката ми. Взех го и за опашката и краката го шибнах няколко пъти и то ме пусна. Като не искаше да ги вземе, аз ѝ го хвърлих на терасата и се прибрах. Тя вика ти си психологична, ти си за лудница “, описа Славка Ангелова.
Всичко се случило пред очите на децата, които играели в близост.
„ Пулсът на моето дете беше 130. Получи аритмия и едвам го успокоих. След това три дни не изиска да излезе на открито и ми сподели, че и него по този начин ще убие като котетата “, споделя Александрина Миленкова.
По случая е формирано досъдебни произвеждане за причиняване на гибел на гръбначно животно. Глобата за нарушителя е от 1 000 до 5 000 лв. или отнемане от независимост до 3 години.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР