Възрастна жена пострада в столицата часове преди Нова година. Тя

...
Възрастна жена пострада в столицата часове преди Нова година. Тя
Коментари Харесай

Пенсионерка е със счупено рамо, след като е била затисната и влачена от трамвай

Възрастна жена пострада в столицата часове преди Нова година. Тя е била защипана от вратите на трамвай и е влачена няколко метра. Пенсионерката е със счупено рамо и описа какво се е случило пред БТВ. 

" Това се случи на спирката на Лъвов мост сред 11,30 и 12 ч. на 31 декември. В дясната ръка държах цвете, а в лявата плодове. Видях трамвая, качих се. С дясната ръка оставих цветето на плота на трамвая. Хванах се с ръката да се кача В момента, в който потеглих да се качвам, се затвори вратата, и аз увиснах. Хората започнаха да викат, само че нямаше никакъв резултат. Той продължи да си кара. Колко метра ме е влачил не мога да кажа. В един миг се появи, пристигна до мен да види, че няма кръв, че няма проблеми. Въобще не ме пита добре ли съм, да вика ли Бърза помощ. От някъде се появиха двама мъже, които като чувал с картофи ме качиха в трамвая и той продължи ", описа Жулиета Иванова.

Сега тя търси очевидци. " Ако някой види репортажа и е участвал, апелирам по някакъв метод да се свърже с мен. Защото случаят си е огромен, аз ще имам контузия месеци наред. Болките са огромни. От депото отхвърлиха на мой непосредствен да дадат някаква информация. Казали са, че единствено полицията може да изисква записите. Подала съм тъжба в полицията. Имам молба към тях за подпомагане за камерите. Посъветвала съм се със правосъден доктор. Днес след обяд би трябвало да имам отговор от полицията. Вече ме е боязън и на трамвай да се качвам. Това бе от новите трамваи, на които се събират стъпалата. Предполагам, че това не става автоматизирано, а ватманът командва. Той би трябвало да огледа, да види, че всички са се качили, и по този начин да тръгне. Ще подхваща правосъден иск, стига да намеря очевидци. Аз най-малко 6-7 месеца ще съм отвън строя, след това рехабилитация би трябвало да върша, която също коства някакви пари ", съобщи още тя.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР