Възрастна жена от добричкото село Пчелино е дала 60 хил.

...
Възрастна жена от добричкото село Пчелино е дала 60 хил.
Коментари Харесай

Възрастна жена от добричко село дала 60 хиляди лева на телефонни измамници

Възрастна жена от добричкото село Пчелино е дала 60 хиляди лв. на телефонни измамници. За това оповестяват от Областната дирекция (ОД) на Министерство на вътрешните работи в Добрич Потърпевшата е на 83 години. 

Инцидентът е станал в границите на вчерашния ден посредством въвеждане в подвеждане, че с инът на дамата е потърпевш в пътнотранспортно произшествие и е нужна сума пари за лекуването му , допълват от полицията. 

Сигналът за закононарушението е получен през вчерашния ден, малко преди 15:00 часа следобяд. Между 12:00 и 15:00 часа на домашния телефон на пострадалата е позвънил чужд мъж, който се е показал за доктор. Жената е предала сумата на непозната жена пред дома си в село Пчелино. По случая е формирано досъдебно произвеждане. 

ОДМВР-Добрич още веднъж моли към жителите на региона да не дават пари на непознати, при подозрение, неотложно да потърсят подпомагане от Министерство на вътрешните работи на телефон 112 или в най-близкото районно ръководство. В известието се добавя, че всеки месец на срещи в дребните обитаеми места от Министерство на вътрешните работи коментират сходни сюжети на телефонни измами за предварителна защита на този тип закононарушения. 
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР