Възрастна жена и нейната дъщеря имат нужда от подкрепа.Марийка от

...
Възрастна жена и нейната дъщеря имат нужда от подкрепа.Марийка от
Коментари Харесай

72-годишна с два инсулта се нуждае от подкрепа СНИМКИ

Възрастна жена и нейната щерка имат потребност от поддръжка.

Марийка от Русе е на 72 години и страда от разнообразни здравословни проблеми. Тя разчита само на пенсията си, която дефицита за покриване на разноските, нужни за живот. Жената е прекарала и два инсулта, които затрудняват живота ѝ. Въпреки че е мъчно преносима тя съумява да живее сама, само че ѝ е нужна помощ.

Дъщеря ѝ също има здравословни проблеми, нуждае се и от интервенция, за която обаче не доближават средства. Тя няма и здравни осигуровки, които да покрият интервенцията.

За историята на Марийка и нейната щерка описват от самодейността " Подай ръка Заедно за по - положително бъдеще ", които прецизират и даренията, които биха улеснили дамата.

Тя се нуждае от конвектор, тъй като към този момент не може сама да пали печката си на дърва,  памперси, перилни препарати и даже... храна.

Нужни са ѝ и чершафи и завивки, за които няма средства да закупи. От самодейността прецизират, че споделят анонимна фотография на дамата, тъй като тя " се усеща засрамена " поради обстановката.

От " Подай ръка Заедно за по - положително бъдеще " приканват всеки, който желае да подари средства, или да обезпечи движимости да го стори. Те прецизират и методите, по които това може да бъде направено.

Вижте целия роман за случая на баба Марийка, споделен на страницата на идеята:

" Здравейте, Приятели.
С молба за помощ към нас се обърна баба Марийка от Русе. 72-годишната жена живее безусловно сама.

Марийка прекарва два инсулта, които усложняват доста живота й. Много мъчно преносима е, има щерка, която също има здравословни проблеми и колкото да съумява да и помогне с каквото и тя може.

Марийка ни помоли да я подкрепим, защото пенсията й е дребна, а се нуждае незабавно от храна, от памперси (гащи) 50/80 дневни нощни. Необходими са и много чаршафи и нови завивки, а няма никаква опция да си закупи.
Размер за единично легло.

Жената има потребност и от конвекторна печка за отопление, тъй като към този момент не може да се отоплява на дърва, защото не може да се навежда и да си пали печката сама.  Пуска перални непрекъснато и хигиенични такъми също са и мощно нужни.
Много мъчно се оправя със заплащането на сметките си, щерка й има потребност от интервенция, само че заради липса на здравни осигуровки, не могат да си разрешат и това.

Всеки, който желае може да подари памперси, храна, такъми за хигиена, защото задачата ни е да ги осигурим за месеци напред, с цел да осигурим фамилията оптимално. 

Може да подкрепите идеята ни за Марийка, посредством сметка:

BG60STSA93000027878362
Банка ДСК/STSABGSF
За Подай ръка ЗПДБ/Give a Hand ZPDB
Основание: Дарение за идея на Подай ръка 04
PayPal:
Всеки, който желае може да поддържа Марийка и персонално на място.
Може да се свържете с нас на 0893/025-067 и сътрудниците ни ще ви спомагат, с цел да помогнете на фамилията персонално.
Лични данни публично/онлайн не предоставяме.

За да запазим спокойствието и сигурността на старата жена, сме закрили нейното лице, защото е обезпокоена и се усеща засрамена.

Храна, памперси или друго, може да дарите и в нашия офис:

София, ул. Българска легия 37
От 10:30-18:00ч.
Понеделник - петък

Може да дарите и към фамилията, като се свържете с нас на 0893/025-067

Благодарим Ви, Приятели. "



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР