Възрастна дама продава рози и букети с цветя, за да

...
Възрастна дама продава рози и букети с цветя, за да
Коментари Харесай

Пловдивчанка продава цветя, за да си оправи зъбите и да има за лекарства

Възрастна дама продава рози и букети с цветя, с цел да събере средства да оправи зъбите си, както и да си помогне за медикаментите. За нея споделя пловдивчанка, която не останала равнодушна към видяното. Тя споделя историята в мрежата, с вяра положителни хора да оказват помощ - даже купувайки си едно цвете.

Пловдивчанката може да бъде забелязана на подлеза на бул. " Шести септември ", който е до Главната. Констанс П. добавя, че тя стои всекидневно там в студа, надявайки се да продаде някое цвете.

" Жената се пробва да изкара пари по почтен метод като не проси, а продава. Много ми се зарадва и в действителност ми стопли душата ", споделя Констанс.

" Ако инцидентно (или не) минавате от там вечер, купете си цветенце. Нека да помогнем! ", приканва тя. Вижте обявата на Констанс П.:

" Пиша с вярата, че можем да помогнем на една женица, която продава цветя в подлеза на основната под бул. " Шести Септември ". Всеки ден минавам от там и я виждам съвсем всяка вечер в студа да стои и да се надява някой да си купи цветенце.

Днес не се сдържах и на връщане от работа ѝ взех една порция картофки ѝ я питах по какъв брой продава цветята. Букетите били по 4 лева, розите по 2.50.

Оставих й картофките и 3 лева за една розичка, а тя ми описа, че се пробва да събере пари, с цел да си оправи зъбите и че й трябвали и за медикаменти.

Жената се пробва да изкара пари по почтен метод като не проси, а продава. Много ми се зарадва и в действителност ми стопли душата, благодари ми и ми позволи да я прегърна.
Ако инцидентно (или не) минавате от там вечер, купете си цветенце, дано да помогнем! " Констанс П.

Поредният случай на пенсионер, заставен да припечелва за персонални потребности, допира хората. Някои споделят, че наложително ще си купят най-малко цвете, а други обмислят друго. Някои от тях споделят, че ще се опитат да открият ортодонт за дамата.

 

 

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР