Възрастен шофьор е помел двойка младежи на мотор в Лом,

...
Възрастен шофьор е помел двойка младежи на мотор в Лом,
Коментари Харесай

Кошмарен инцидент! Дядка блъсна младежи на мотор, прати ги в болница /снимки/

Възрастен водач е помел двойка младежи на мотор в Лом, оповестиха от пресцентъра на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана.
Инцидентът е станал малко след 9 часа през вчерашния ден на ул. „ Цар Симеон “. 63-годишен ломчанин с букви В.Е. карал лек автомобил „ Пежо 206 “ в посока към Дунавския парк. При кръстовището с ул. „ Тодор Каблешков “ възрастният мъж тръгнал да завива наляво. Той навлязъл в лентата за насрещно придвижване и лишил преимуществото на мотоциклет „ Ямаха Р1 “, като го блъснал челно.
При жестокия удар са потърпевши двамата младежи, които се возели на мотора. Водачът Цецо В. на 32 години е със строшен таз. 27-годишната госпожица, която била зад него, пък е със строшен 4-и гръден прешлен. Ранените са настанени в локалната болница под наблюдаване, без заплаха за живота.
Местопроизшествието е посетено от полицията, осъществен е оглед и е формирано досъдебно произвеждане. На водача на лекия автомобил е направена проба за алкохол, която била негативна. На лидера на мотоциклета е публикуван ваучър за здравно проучване. Работата по изясняване на случая продължава.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР